GROUP LOTUS

LOTUS BRANDI

Lotus brandi on maailman yksinkertaisimpia asioita. Yksinkertaisuus ja lujuus mahdollistavat keveyden, keveys puolestaan suorituskyvyn ja ajettavuuden. Puhtaat ja yksinkertaiset ratkaisut hiotaan yhä paremmiksi ja tuloksena syntyy autoja, jotka ovat uskollisia alkuperäiselle urheiluauton idealle. Samalla ne ovat useamman saavutettavissa, kuten mekin olemme autoliikkeissä ja halutessasi myös tehtaalla. Voit varata Lotus Driving Academyn kautta tutustumiskierroksen Hethelin tehtaallemme.

Lotus on urheiluauto, kilpa-auto, samaan aikaan perinteinen ja radikaali, kaikkea mitä voit odottaa yhdeltä maailman arvostetuimmista urheiluautomerkeistä. Lotus on juuriltaan englantilainen ja kunnioittaa ainutlaatuista urheiluautojen valmistamisen käsityöperinnettä sekä brittiläistä urheiluautoiluun liittyvää aitoutta. Vaikka Lotus on kaunis, se ei ole koriste – suuri osa asiakkaidemme ostamista Lotus-autoista päätyy viikonloppuisin moottoriradoille harrastustoimintaan, ajamisesta nautiskeluun ja kerhojen kilpailuihin.

Ketteryys, joustavuus, tarkoituksenmukaisuus, kompromissittömyys ja tyyli. Sitä on Lotus. Yksinkertaisesti.

LOTUS AUTOT

15471_Current-Range-2012_353x248Lotus valmistaa urheiluautomaailman ikoneita, suorituskykyisiä urheiluautoja, jotka erottuvat aina edukseen. Uutena superauto Evora, kompromissittoman suorituskyvyn esikuvana Exige ja ajo-ominaisuuksien standarien määrittäjänä Elise.

LOTUS MOTORSPORT

47620_Evora-GT4-02_10_13_34_353x248Lotus Motorsport kehittää ja valmistaa autoja GT-luokkiin, joissa kilpaillaan mm. Evora GX, GTC, GT4 ja GTS -malleilla. Lisäksi kilpailemme Exige V6 Cup, Exige Cup R ha Elise Cup -autoilla. Lotus F1® Team kilpailee lajin ikoneiksi muodostuneissa mustan ja kullan väreissä.

Lotus-testirata on Lotus Motorsportin ja Driving Academyn yhteydessä Hethelin tehtaan vieressä. Se uudistettiin vuonna 2011.

LOTUS ENGINEERING

12391_36_3384_4image_merge_353x248Lotus Engineering konsultoi autoalan merkittäviä alkuperäisosien toimittajia maailmanlaajuisesti. Yksiköt Yhdysvalloissa, Malesiassa, Kiinassa ja Japanissa tarjoavat Lotuksen high-tech osaamista sekä Lotus autoille että muille autoalan asiakkaille ja kehittävät jatkuvasti uutta mm. hybridien, sähköautojen ja uusiutuvien energianlähteiden käytön kehittämisessä.

GROUP LOTUS

Group Lotus plc on DRB-HICOM:n kokonaan omistama tytäryhtiö Iso-Britannian Norfolkissa.

LOTUS SHOP, HETHEL HQ

Lotus Store tarjoaa valikoiman laadukkaita vaatteita, laukkuja, lahjoja, leluja ja keräilyesineitä tyylitietoisille Lotus-faneille sekä kilpa- ja urheiluautojen ystäville.

20726_Lotus-Shop-08_12_11_22_800x532

Tutustu ›

LOTUS DRIVING ACADEMY

Katso Lotus Driving Academyn 360 astetta kääntyvä video.