LOTUS FILOSOFIA

Lotus on pioneeri.

Emme pelaa sääntöjen mukaan, vaan kirjoitamme säännöt uudelleen.

Kun kilpailijamme saavuttavat meidät, jatkamme omaa tietämme eteenpäin.

Lotus ei koskaan lepää.

48452_Young-Colin-Chapman_697x848Koko 80-vuotisen historiamme ajan olemme rakentaneet menestyksemme innovaatioihin, jotka toimivat sekä moottoriradalla ja maantiellä. Lotuksen DNA:ssa on Colin Chapmanin pakkomielle urheiluauton keveyteen. ”Yksinkertraista, sitten lisää keveys”, hän sanoi jo kauan ennen kuin minimalismi oli muodikasta.

”Tehon lisääminen tekee nopeammaksi suorilla, keventäminen tekee nopeammaksi kaikkialla.” Colin Chapman

Lotus on aina käyttänyt mahdollisimman vähän osia autoissaan. Jokainen osa on tarkoituksenmukainen, kevyt ja toimii luotettavasti. Osaamisemme keveyessä on tehnyt meistä ympäristöystävällisen autotekniikan edelläkävijän. Silti emme koskaan hylkää intohimoamme suorituskyvyn ja ajonautinnon tavoitteluun.

Käytämme suunnittelutiimissämme alan huippulahjakkuuksia, kuljettaja-insinöörejä ja täydennämme tiimiä tarvittaessa Grand Prix -mestareilla, joiden avulla viilaamme autojen ajettavuutta. Vaikka jokainen Lotus on nautinnollinen ajaa myös nopeusrajoitusten puitteissa, vasta testiradallamme asiat tulevat selviksi – ja kilpailijamme saavat todella tuntea Lotus-suorituskyvyn nahoissaan.

Lotus ”Lightweight Laboratory” on suunnittelun kulmakiviä. Määrittelemme tavoitteemme joka päivä kovemmiksi ja tutkimme kaikki mahdollisuudet osien vähentämisestä uusimpiin komposiittimateriaaleihin, jotta asiakkaamme saisivat nauttia yhä nautinnollisemmasta Lotus-suorituskyvystä.

index