KÄYTTÖEHDOT

Lotusfinland.fi -sivut on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Copyright © 2016 Automyymälä Helsinki Oy

Sisältö

Sivut sisältävät tietoa Lotus-autoista ja -myynninedistämisohjelmista. Näillä sivuilla käsitellyt Lotus-tuotteet ovat myynnissä Suomessa ja myynninedistämiskampanjat ovat voimassa Suomessa. Sivuilla saattaa olla myös viittauksia muualla maailmassa myynnissä oleviin Lotus-tuotteisiin. Lotusfinland.fi-sivujen sisältämä kaikki tieto on tarkoitettu ainoastaan tiedotuskäyttöön. Tiedot eivät korvaa valtuutetun Lotus-jälleenmyyjän antamia tietoja, eikä niitä pidä käsittää sellaiseksi. Sivuilla olevat tiedot on pyritty saamaan mahdollisimman kattavaksi. Siitä huolimatta sivuilla saattaa olla virheitä ja puutteellisuuksia, jotka johtuvat sivuston julkaisun jälkeen tapahtuneista muutoksista. Automyymä Helsinki Oy voi tehdä muutoksia milloin tahansa ja niistä etukäteen ilmoittamatta, koskien mm. mallistoa, varusteita, teknisiä tietoja, värejä, hintoja sekä saatavuutta.

Lotus-tuotteiden hinnat

Näillä sivuilla annetut hintatiedot on tarkoitettu yksinomaan tiedotuskäyttöön. Hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja ja valtuutetulta Lotus-jälleenmyyjältä saatavat myyntihinnat voivat poiketa niistä. Minkä hyvänsä Lotus-tuotteen osto on aina erillisen myyntisopimuksen ehtojen alainen.

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

Automyymä Helsinki Oy käyttää kaikkea sille Lotusfinland.fi-sivujen välityksellä lähetettyä henkilökohtaista tietoa parantaakseen tarjoamiaan palveluita, vastatakseen esitettyihin tiedusteluin ja täyttääkseen esitetyt pyynnöt (esim. koeajo, tarjous, esitetilaus). Automyymä Helsinki Oy pyrkii varmistamaan henkilötietojen turvallisen keruun, välittämisen sekä tallennuksen. Automyymä Helsinki Oy ei käytä henkilötietoja ei-pyydettyjen viestien tai tietojen lähettämiseen, eikä välitä kyseisiä tietoja tai myy niitä kolmannelle osapuolelle.

Copyright-huomautus

Lotusfinland.fi-sivujen koko sisältö on tekijänoikeuslakien alainen. Näillä sivuilla esiintyvää tietoa, tekstiä, kuvia tai grafiikkaa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, eikä sitä saa jäljentää, muokata, välittää, lisensioida tai julkaista kokonaisuudessaan tai osittain missään tarkoituksessa ilman Automyymä Helsinki Oy:n kirjallista lupaa.

Tavaramerkit

Kaikki näillä sivuilla esiintyvät tavaramerkit, tunnukset ja palvelumerkit ovat Group Lotus Plc:n, Automyymä Helsinki Oy:n tai kolmansien osapuolien omaisuutta. Niitä ei ole lupa käyttää, ladata, kopioida tai levittää missään muodossa ilman lupaa.

Hyperlinkit

Lotusfinland.fi-sivuilla voi olla hypertekstilinkkejä muille internet-sivuille. Automyymä Helsinki Oy ei vastaa tällaisten hypertekstilinkkien tai muiden internet-sivujen tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai oikeellisuudesta. Siirtyminen Lotuksen sivuilta linkkien kautta muille internet-sivuille tapahtuu omalla vastuulla.

Tietojen oikeellisuutta ei ilmaista eikä taata

Vaikka Automyymä Helsinki Oy pyrkii varmistamaan, että näillä sivuilla oleva tieto pitää paikkansa, ei sitä kuitenkaan kyetä takaamaan, eikä Automyymä Helsinki Oy vastaa näillä sivuilla esiintyvien tietojen paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai aitoudesta. Nämä sivut ja kaikki niissä esiintyvä tieto ja materiaali toimitetaan “sellaisenaan“, ilman suoria tai välillisiä takuita.

Vastuun rajoittaminen

Automyymä Helsinki Oy ei vastaa sivuston käytöstä johtuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat tai jotka millään tavoin liittyvät pääsyyn Lotusfinland.fi-sivuille tai sivujen käyttöön, mukaan lukien kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet tietokoneviruksista tai liittyvät Lotusfinland.fi-sivuilta saatujen tietojen oikeellisuuteen.

Periaatteiden päivittäminen

Automyymä Helsinki Oy varaa itselleen oikeuden päivittää näitä periaatteita aina, kun liiketoiminta niin edellyttää. Aika ajoin tältä sivulta kannatta tarkistaa kulloinkin voimassa olevat periaatteet.